Llista de productes per fabricant: REGALS DE 1 A 10 €

Mostrant 1 - 6 de 6 elements
  • Botella vitrofusión color blau marí per un sense fi de possibilitats.Mesurades ampolla: 23 x 8 cm. aprox.Mesurades dibuix : 8 x 5 cm. aprox.Pot servir com a safata en la seva taula per a aperitius, patés, formatges, foies, guarda claus,monedes, joier ....o simplement com a motiu de decoració original. 1.TRIAR QUANTITAT >>PARTEIX DRETA.2.DIBUIXO N....

  • Preciosa ampolla tallada per un sense fi de possibilitats. Un "toc" elegant i original.Serveix com a element de decoració per a petita plantació de cactus o plantes diverses, com a decoració per a la seva taula, safata d'aperitius, snaks, galetes,....Plantes no incloses.

  • Bot. safata ,  "QUINTO" de cervesa.Condició: Nou productePreciosa ampolla vitrofusió ,per un sense fi de possibilitats.Serveix com a safata en la seva taula per ,aperitius, formatges, patés, foies, guarda claus,monedes, joier ....o simplement com a motiu de decoració original.

  • NO PERMESA LA COMPRA A MENORS DE 18 ANYS CAIXA 6 AMPOLLES LI SURT A 6,10 € LA UNITAT GRAU ALCOHÒLIC11,5 % vol.VARIETATS45% Macabeu, 40% Xarel·lo i 15% ParelladaCOLLITA2011ELABORACIÓMés de 30 mesos de criança sobre la mare defermentació. No s’afegeix sucre en el degollament.S’elabora en ampolles de 75 cl i també de 150 cl.

  • Plat creat a partir de mitja ampolla de cava tallada, ideal per emplatar en restaurants, caterings i en la teva taula particular. Sorprèn als teus comensals !.Mesures: 30 x 8 cms. Alt 4 cms aprox.Capacitat: 250 mlTambé serveix com guarda claus, monedes, joier....Seguir llegint part més a baix en MES >

Mostrant 1 - 6 de 6 elements